hieronta jyväskylä hieroja palokka

Klassinen hieronta on perinteinen lihasjännitysten ja kipujen hoitomuoto. Hieronta sopii kaikenikäisille. Hieronnalla on verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa vilkastuttava vaikutus. Aktiivisille liikkujille hieronta on tärkeää lihashuollon kannalta sekä pehmytkudosvammojen ennaltaehkäisyssä.

Akupunktio ja muut kiinalaisen lääketieteen menetelmät tukevat hierontahoitoja. Niiden avulla päästään usein nopeampiin ja pidempiaikaisiin tuloksiin, varsinkin kroonisissa lihasjännityksissä ja kivuissa. Akupunktio tehostaa hierontahoitoa etenkin, jos lihasjännityksistä aiheutuu liitännäisvaivoja kuten päänsärkyä, raajojen puutumista, hermosärkyä, hampaiden narskuttelua tai unettomuutta. Urheilu- tms. pehmytkudosvammoissa akupunktio nopeuttaa paranemista huomattavasti.

Monipuolisia hierontahoitoja Jyväskylän keskustassa

Olen valmistunut Valviran rekisteröimäksi koulutetuksi hierojaksi vuonna 2007 ja lisäksi olen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Tarpeesi mukaan yhdistän hierontahoitoihin kiinalaisen lääketieteen osaamiseni pohjalta esimerkiksi akupainantaa, kuivakuppausta, akupunktiota, guashaa tai tulineulaa. Tärkeintä on saada kipuihin ja särkyihin mahdollisimman tehokasta ja pitkäaikaista lievitystä.

Hemmotteluhoidot ja Detox – regeneraatiohieronta

Hierontaan voi tulla myös hemmottelumielessä ja rentoutumaan. Räätälöin hoidon tarpeittesi ja mielialasi mukaan. Hemmotteluhoitoon voit valita vaikkapa

 • rentouttavat kuumakivet
 • pää- ja kasvohieronnan
 • ayurvedisen tai aromaterapeuttisen hierontaöljyn
 • jännityksiä laukaisevan, ohjatun hengityksen
 • kannullisen vitalisoivaa tai rentouttavaa luomuteetä

Detox -regeneraatiohieronta on kehoa puhdistava hieronta- ja yrttihoito. Se auttaa puhdistamaan maksaa ja munuaisia sekä elvyttää koko kehon aineenvaihduntaa. Regeneraatiohoito sisältää:

 • elvyttävän jalkakylvyn ja terapeuttisen jalkahieronnan
 • maksaa ja munuaisia puhdistavat yrttihauteen
 • sopivan yrttiöljyn selän ja munuaisten alueen käsittelyyn
 • kevyen niska, pää- ja kasvohieronnan
 • kehoa puhdistavat yrttitipat ja puhdistavan yrttiteen
 • paljon rentoutusta ja hyvää mieltä
Hieronta Jyväskylä, Hieronta Palokka
Kehonvoima tarjoaa hierontapalveluita Jyväskylän keskustassa.

Itsehoito

Korostan hoitotyössäni itsehoidon ja omaehtoisen venyttelyn sekä kohtuullisen liikunnan tärkeyttä. Itsehoidon avulla saavutetaan pitkäaikaisia terveyshyötyjä. Ohjaan sopivia harjoitteita ja ruokavaliota tarpeitasi kuunnellen. Lähtokohtana on se, että itsehoito on ilmaista tai vähintäänkin edullista!

Olen opiskellut liikuntalääketiedettä ja ravitsemustiedettä. Sovellan liikunnan ja ravitsemuksen oppeja sekä länsimaalaisen että kiinalaisen lääketieteen pohjalta. Pehmeät ja tasapainoiset liikuntalajit ovat tätä nykyään omia suosikkejani mutta ohjaan asiakkaitani kaikenlaisen liikunnan, venyttelyn ja ravitsemuksen saralla monipuolisen koulutukseni pohjalta. Aikaisemmin olin melkein himo kuntosali- ja liikuntaharrastaja mutta ajan myötä kohtuullisuus on tullut monella saralla tärkeäsi ohjenuoraksi.

Stressinhallinta on tärkeä osa itsehoitoa. Stressi ilmenee kehon ja psyyken tasolla monin tavoin. Stressin erilaisten muotojen tunnistaminen sekä stressinhallinta on tämän päivän hektisessä elämänrytmissä yksi hyvinvointimme peruspilareista tai sen kompastuskivistä! Olen perehtynyt perinteisen liikunnan, joogan ja taijin ohella Mindfulness:in, EFT:n ja NLP:n keinoihin hallita stressiä, kehoa ja mieltä.

Hieronta Jyväskylä